Manual för pappersförpackningar

När pappersförpackningar återvinns till nya sluts cirkeln. Men för att kunna göra det behöver förpackningen vara återvinningsbar. Vad är då rätt val när förpackningen tillverkas, och varför?

Efter vår populära manual för plastförpackningar kommer nu motsvarande för pappersförpackningar. Med denna manual vill vi vägleda i de olika val som behöver tas när förpackningen utformas, för att ge pappersförpackningarna möjlighet att bli till ny råvara. Manualen utgår från de riktlinjer som gäller vid de anläggningar som FTI anlitar för att sortera och bearbeta de insamlade förpackningarna.

Den vänder sig till producenter av förpackningar. Du laddar ner den utan kostnad, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret nedan med dina uppgifter.

Framsidor förpackningsmanual plast

Förpackningsmanualen finns tillgänglig på svenska och engelska. När du skickat in formuläret nedan får du tillbaka ett mejl med länkar till manualerna på både svenska och engelska.


FTI behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation). Läs vår integritetspolicy

Kontakt

Om du har frågor, kontakta oss på kund@ftiab.se, eller
0200-88 03 10.

Har inga servicemeddelanden...